Alle soorten grondverzet door Pauwels Nijmegen

U wilt zorgeloos aan uw project beginnen? Pauwels Nijmegen is specialist in de verhuur van materieel en personeel voor verschillende grondverzetwerkzaamheden. Wij hebben de ervaring, kennis én materieel in huis om al uw grondwerk efficiënt en vakkundig uit te voeren. Vul het contactformulier in of bel 024-377 01 32 voor een vrijblijvende offerte.

Sloopwerk

Het slopen van volledige of gedeeltelijke bouwwerken voeren wij uit met specialistisch materieel zoals de sloop-sorteergrijper, sloopschaar en sloophamer. Wij werken milieubewust en sorteren al het gesloopte materiaal voordat deze naar een erkende verwerker wordt afgevoerd.

Rooien van begroeiing

Bij het rooien en verwijderen van begroeiing zorgen wij voor de juiste inzet van materieel om bomen te rooien of struikgewas te verzamelen. Op veilige wijze snoeien wij hoge bomen. Afval wordt afgevoerd of versnipperd.

rooien begroeiing saneren nijmegen grondverzet nijmegen machine verhuur nijmegen

Saneringswerkzaamheden

Saneren van vervuilde grond wordt altijd uitgevoerd in opdracht van een BRL gecertificeerde hoofdaannemer. Bij ons huurt u gecertificeerd materieel bediend door gecertificeerde medewerkers die de sanering mogen uitvoeren. Al ons materieel beschikt over overdruksystemen waarin de juiste filters geplaatst kunnen worden om werkzaamheden veilig uit te voeren.

Bouwrijp maken grond

Door een goede voorbereiding voert u uw project snel en probleemloos uit. Wij maken uw terrein bouwrijp. Hierbij leggen wij de ondergrondse infrastructuur aan, graven de cunetten en leggen de fundaties aan voor de wegen die erop komen.

Grondverzet

Bij aanbouw, verbouw of complete nieuwbouw is het graven van bouwputten door ons materieel altijd uit te voeren. Wij gebruiken hiervoor minigravers, minishovels, rupsgraafmachines en grote shovels. Wij ontgraven de bouwput en passen eventueel grondverbetering toe.

slopen nijmegen bodemsanering nijmegen pauwels nijmegen graafmachine verhuur nijmegen

Reconstructie

Voor reconstructie leveren wij de machines voor het graven van de rioolsleuven, kolkgaten en overige grondwerkzaamheden. Daarna kan begonnen worden met het aanleggen van de nieuwe verhardingen en aanplant.

Woonrijp maken grond

Woonrijp maken volgt altijd nadat de bouwwerken gerealiseerd zijn en de definitieve bestrating en aanplant gedaan kan worden. Om snel de volgende fase van uw project te starten hebben wij al het benodigde materieel met ervaren machinisten in huis.

Pauwels Nijmegen beschikt over een modern machinepark

Neem contact op